вторник, 4 декември 2012 г.

Кои сме ние?

Добре дошли в нашия мебелен свят!

Мебелен салон InDeco ви приветства и кани да поседнете удобно при нас и да усетите атмосферата на първокласната испанска салонна мебел. Богатство на стилове, прецизност към детайлите, отлично качество на изпълнение, както и разнообразието на материали са само част от всичко, което можем да ви предложим. При нас можете да направите своята собствена селекция на мебели и аксесоари от водещи испански производители. За вдъхновението Ви ще допринесе както изисканата атмосфера на шоурума - прецизна комбинация между комфортни мебели, разкошен текстил и богата декорация, така и професионалните насоки на архитект Скарлет Зидарова и нейният екип. Салонът, създаден от нея, е ориентиран не само към по-взискателния вкус на клиентите и, но и към онези, които търсят просто щипка лукс, атмосфера и стил за своя дом. Самата тя предлага първокласни решения за вътрешна архитектура, обзавеждане, интериорен дизайн и декорация.

Малко факти:

• Архитект Скарлет Зидарова основава ателие за вътрешна архитектура и дизайн InDeco преди повече от 20 години, като от 2002 година представя и е директен вносител на продукцията от 35 реномирани испански фабрики.

• InDeco предлага комплексно обзавеждане за вашия дом, както и аксесоари към обзавеждането, оформящи акцентите в интериора.

• InDeco предлага също и цялостни интериорни решения, индивидуални проекти на отделни помещения, консултации, изпълнение „до ключ”.

•   Повече за нас можете да откриете на уеб страницата ни или във facebook


Очакваме Ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар